Emrat prmbledhs n Fjalorin e gjuhs s sotme shqipe (1980)
Me an t programeve t linux-it kemi arritur t'i prfshijm t gjith emrat prmbledhs q jan prfshir n Fjalorin e gjuhs s sotme shqipe t vitit 1980. Dhe nga to kemi sajuar, si t thuash, nj fjalorth t ktyre lloj emrave n gjuhn shqipe.

Lexo shkrimin e plot ( PDF, 142 KB) ... 
Aktualizimi i fundit ( m 26 tetor 2009 )